ENGLISH
- MOVIE
 
INDONESIA
- DRAMA
- MOVIE
 
JAPANESE
- MOVIE
 
MOVIE
 
PHILIPPINES
- DRAMA
- MOVIE
 
THAILAND
- MOVIE
 
 
 

Title : Heart Series (Ep 7-8)
Category : INDONESIA DRAMA
Genre : Romance
DOR : 30/7/2007
Episode : 7
Price : RM 16.90 (VCD / NSR-P8572-9)
Trailer :
  Sypnosis :  

Berkisar tentang dua sahabat yang berkawan dari kecil iaitu Farel dan Rachel. Persahabatan itu telah membibitkan rasa cinta antara mereka berdua. Farel pernah meluahkan perasaan cintanya kepada Rachel tetapi Rachel telah menolaknya kerana trauma dengan masalah yang menimpa keluarganya walaupun Rachel amat mencintai Farel.

 

Percintaan dan persahabatan antara Farel dan Rachel mula diuji apabila kehadiran seorang gadis cantik bernama Luna. Farel dan Luna akhirnya jatuh cinta dan ini menyebabkan Rachel menjadi cemburu. Walaupun Farel dan Luna amat menyintai antara satu sama lain, Luna mengambil keputusan untuk menjauhi Farel kerana penyakit hati yang dideritainya. Luna berharap Farel tidak akan bersedih apabila Luna meninggalkan Farel untuk selama-lamanya.

 

Saksikan cerita cinta yang hebat ini yang diangkat dari filem box-offce iaitu Heart. Heart Series akan mengungkap lebih dalam tentang kisah cinta segitiga Rachel, Farel dan Luna dengan watak-watak tambahan untuk melengkapkan kisah cinta yang tragis ini. Siapakah yang lebih dicintai Farel, Rachel atau Luna?

 
  Cast :  
 
 
   l   Home   l   New Release   l   News/Activity   l   Artist/Album   l   Juara Karaoke   l   Movie/Drama Series    l
l   Download   l   Forum   l   Hitz City   l   Online Store   l   Studio   l   About NSR   l   Contact Us   l   
  l   Feedback Form   l   Privacy Policy   l